Ontzorg service Zuidema Rioleringswerken

Een storing bij het afvoeren van water, verzakte of gaten in de bestrating hebben vaak vervelende gevolgen. Zuidema Rioleringswerken heeft daarom een 24 uurs dienst voor het verhelpen van storingen die wateroverlast veroorzaken of die gevaar opleveren voor mens of dier.

Heeft u wateroverlast of een dringende storing ? Bel ons op 0519 820233 of op ons mobiele nummer 06 40984859.

Voorkomen van wateroverlast en andere storingen is natuurlijk nog beter. Voor organisaties, bedrijven, publieke en semi-publieke instellingen bieden wij complete pakketten aan voor het onderhoud aan parkeerterreinen, binnenplaatsen en de complete vuil- en schoonwater afvoer. Uiteraard staan wij dan klaar bij een verstopping in het riool, maar u moet ook denken aan het regelmatig schoonmaken van de dakgoten, het schoonmaken en onderhoud aan (vuil-) waterpompen, pompputten drainage en het legen van de septic tank, beerput of vetput. Ook wanneer op delen van uw terrein water blijft staan kunnen wij hiervoor nieuwe drainage of riolering aanleggen.

Ook het legen van straatkolken, schoonmaken van wildroosters en wandelpaden, het vegen van stoepen en parkeerterreinen, het herstellen van bestrating en het bestrijden van ongedierte kan binnen het totaalpakket wat wij voor u op maat maken.

Wij beschikken over divers materiaal om bovengenoemde werkzaamheden uit te voeren en mocht u meer werkzaamheden willen laten uitvoeren dan is dat in overleg altijd mogelijk.

Dezelfde diensten voeren wij ook uit voor particulieren. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0519 820233 of stuur een email naar info@zuidemarioleringswerken.nl

Zuidema Rioleringswerken ontzorgt!

Ontzorgt afbeelding

Zuidema Rioleringswerken

Orneawei 3
9136 DG Paesens

Tel: 0519 820233
Mobiel: 06 40984859

info@zuidemarioleringswerken.nl

Geen contant geld in huis?
Geen probleem.
U mag bij ons ook pinnen.