Reinigen riolering

Er zijn steeds meer huishoudens die leidingen, afvoerbuizen en riolering preventief laten reinigen maar toch komen verstoppingen vaak voor. Zuidema heeft als loodgieter de juiste gereedschappen voor het oplossen van verstoppingen.

Een verstopping komt vaak net op het verkeerde moment. Naar het toilet gaan is niet meer mogelijk, of het aanzetten van de douche of bad zorgt voor wateroverlast. Een simpele verstopping kan meestal door uzelf worden verholpen met de ouderwetse ontstopper maar het verhelpen van grote verstoppingen is werk voor een gespecialiseerd loodgieters bedrijf.

Zuidema Rioleringswerken gebruikt de onderstaande methoden om uw riool te reinigen of te ontstoppen:

Mechanische reiniging

Afvoerleidingen binnenshuis worden door ons gereinigd met behulp van mechanische reiniging. Daarbij frezen wij met behulp van geavanceerde methoden afvoer systemen schoon tot de oorspronkelijke diameter van de leidingen. Wij maken gebruik van speciale apparatuur in met roterende kettingkoppen en boorpunten.

Hoge-waterdruk-reiniging

Voor het ontstoppen van leidingen rondom het huis maken gebruik van hogedruk reiniging. Bij deze manier wordt de leiding met behulp van hogedruk schoongespoten en verdwijnen de verstoppingen.

REINIGEN RIOLERING

Meer informatie nodig over de mogelijkheden van ons bedrijf? Blader gerust rond op onze website.

Liever persoonlijk contact , maak dan gebruik van het contact formulier of neem telefonisch contact met ons op nummer 0519 820233.

Zuidema Rioleringswerken

Orneawei 3
9136 DG Paesens

Tel: 0519 820233
Mobiel: 06 40984859

info@zuidemarioleringswerken.nl

Geen contant geld in huis?
Geen probleem.
U mag bij ons ook pinnen.